Info

Aaanspreekpunt persoonlijke integriteit

Beste medeclubleden,

Mijn naam is Dominique Van Hespen en ik ben verheugd om mezelf voor te stellen als jullie club-API (Aanspreekpunt Persoonlijke Integriteit) bij FC Galmaarden.

Als Club-API ben ik hier om te luisteren, te ondersteunen en te handelen in situaties die te maken hebben met persoonlijke integriteit, respect en ethiek. Mijn doel is, samen met het bestuur, de trainers en de vrijwilligers, ervoor te zorgen dat iedereen binnen de club zich gehoord voelt en vrijheid ervaart om zichzelf te zijn, zonder angst voor discriminatie, pesten of andere vormen van ongepast gedrag.

Jullie kunnen op mij rekenen als vertrouwenspersoon. Of het nu gaat om het melden van zorgen, het bespreken van problemen of het bieden van ondersteuning. Samen kunnen we werken aan een cultuur van respect, vertrouwen en integriteit binnen FC Galmaarden.

Laten we daarom samen streven naar een club waarin we niet alleen successen op het veld vieren, maar ook successen in het bouwen van een hechte, respectvolle gemeenschap, een FC Galmaarden waar iedereen trots op kan zijn!

U kan mij steeds bereiken op het volgende e-mailadres voor opmerkingen, vragen en/of het maken van een afspraak: apifcg@gmail.com.

Sportieve Groeten,

Dominique

Aangifte ongeval

In geval van ongeval, download het formulier hieronder en bezorg het zo snel mogelijk, ingevuld, terug.

Aangifte Ongeval Medisch Attest
PDF – 330,1 KB 296 downloads

Contact

Bij vragen of feedback, aarzel niet om contact met ons op te nemen.  Dat kan via onderstaand formulier.

Volg ons op social media